söndag 27 oktober 2013

Dräktighet och valp-blogg!

Hej och välkomna till Sheilas dräktighet och förhoppningsvis valp-blogg! 

Den 22/10 skedde den första parningen mellan Boots-Cocker Anubis "Chap" och LPI Cockett's Lakritspärla "Sheila". Chap är en otroligt vacker chokladbrun kille som både jag och Sheila blev helt betagna av.
Sheila visade detta tydligt genom att bjuda in till en klassisk parningsdans - de sprang rundor sidan av varandra med avbrott för en och annan kärleksakt ;-)



När tisdagskvällen lett mot sitt slut åkte jag och Henrik ensamma tillbaka till Sverige, Sheila skulle få njuta av några dagar fulla med manligt umgänge. 


Den 23/10 skedde parning nummer två med en hängning på 45 minuter, och därefter ännu en, m en hängning på 60 minuter, innan det var dags att motvilligt åka hem på fredagen ;-)

Innan hemfärd så fick jag chans att mysa en stund med stiliga Chap <3


I den här bloggen kommer ni att kunna läsa om Sheilas dräktighet, hur hon växer och påverkas på olika sätt. Ni kommer även att runt julveckan, 24 december är det beräknat, (förhoppningsvis) kunna läsa och bli bombaderade av bilder på Sheila och Chaps små valpar. 

Kommentera gärna, vi är alltid nyfikna på vilka ni är som gömmer er bakom skärmen :-)

Ha en trevlig kväll!Sanna, Sheila och Henrik



1 kommentar:

  1. Det ska bli sååå kul att följa med på Sheilas väg till att bli mamma! Hoppas allt går bra och det blir små ljuvliga knyten runt jul!
    Vilka färger räknar ni med att det ska bli? Eller rättare sagt vilka färger KAN det bli? Berätta gärna här i bloggen hur era tankar går...
    Kram

    SvaraRadera