tisdag 26 november 2013

5 veckors dräktighet

Tisdag.


Idag har Sheila varit dräktig i fem veckor. Detta betyder att det endast är 4 veckor kvar till valpning!!! Känns helt overkligt. 

Bröstkorg: 59 cm (+1cm)
Midja: 52 cm (+2cm)
Vikt: 11,4 (+2hg)

I helgen har Sheila både kissat och bajsat inne, samt mått illa och kräkt. Även inatt kissade hon på mitt sovrumsgolv. Jag är dock inte alls förvånad med tanke på hur mycket hon dricker! Dessutom måste det ju bli lite "nödigt" med ett gäng valpar som trycker på kisseblådan ;-) Att kissa och bajsa inomhus är inte alls likt Sheila, hon har alltid varit bra på att säga ifrån. Det får bli fler ksserundor från och med nu :-)

Annars är Sheila väldigt lugn och harmonisk, hon ligger helst på min huvudkudde och sover hela dagarna. Utomhus kissar hon ofta och lunkar på i sin egen, nu lite mer långsamma takt. Hon slickar sig fortfarande en del, särskilt på morgonen.

Snart är det dags att byta foder igen, till Royal Canin Starter så att Sheila och valparna får bästa möjliga kost med mycket näring. 

Imorgon fyller matte 20 och på måndag väntar en väldigt spännande födelsedagspresent!

Här kommer lite bilder från vår morgonpromenad;






Sanna, Sheila & Henrik
PÅ ÅTERSEENDE!


1 kommentar:

  1. Hej !
    Jag följer Sheilas dräktighet med spänning. Håller tummarna för er. Själv har nu äntligen Molli också löpt och hon är parad. Det är verkligen med fjärilar i magen som vi väntar nu och ser om det tagit.
    Mollis pojkvän finns att spana in på www.chakmools.com

    Varma hälsningar Helena & Molli

    SvaraRadera