tisdag 14 januari 2014

Avmaskning


Hej!

Idag stod avmaskning på schemat. För att göra saken lite roligare så lät vi valparna en och en få upptäcka ett nytt område, i detta fall sängen. Sheila är ju en riktig sängliggare, så hon var snabbt uppe och agerade mjölkbar åt varje avmaskad valp.

Quinn och Abbey svalde sina tabletter utan problem. Aquell och Akira valde hellre att tugga lite på dem. Usch, tyckte de nog båda två ;-)

Alla valpar har nu börjat pröva sina ben, mer och mer, och de kan nu lite stapplande gå några steg utan att trilla. Det ser himla roligt ut när de "trillar" ner från bia-bedden till tidningarna för att öva sin gång. Vi tvåbenta ställer som tur är alltid upp när de vill tillbaka igen, oavsett om klockan är 04 på morgonen eller 23 på kvällen ;-)

På torsdag blir valparna 3 veckor gamla, och jag tänkte då lägga upp lite nya, enskilda bilder på var och en. Knäppte dock ett par tidigare idag, se och njuuuut <3

Allra vackraste och mysigaste Quinn <3





Upptäcker sängen för första gången!

Abbey och Aquell - Syskongos 


Man blir trött av att avmaskas och upptäcka nya saker tycker Abbey


Det lilla charmtrollet Aquell

Ooops! Här har det hänt en olycka

Inte kan det väl vara Aquell?

Aquell, som lyser med sin skönhet <3


Man kan aldrig ta för många kort på en skönhet, som visat sig vara en riktig linsluns  


T.V Abbey, Aquell, Quinn och den sockersöta Akira, som är sin mamma upp i dagen <3


Hela gänget samlat 





Det är en fröjd att få umgås med detta fantastiska gäng, dygnet runt. Tiden går fort och ibland önskar man att detta kunde vara förevigt <3

Många valppussar från valplådan 












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar