fredag 24 januari 2014

Veckobilder - 4 veckor

Hej!

Idag har vi både vägt och tagit veckobilder på våra fyra små tjejer. Alla var de superduktiga som vanligt! De har mer och mer börjat visa intresse för världen utanför lådan, den som visar detta mest är Abbey. Hon spenderar nästintill alla vakna timmar med olika former av flyktförsök. Ännu har hon inte lyckats, men det dröjer nog inte länge förrän hon gör... 

                 4 veckor gamla 

 Akira - 1700 gram

COCKER DELIGHT'S THE SHOW MUST GO ON
Till salu


Akira liknar sin mamma, Sheila mer och mer för varje dag som går. Hon är en av de två busigaste tjejerna i kullen och är nu också både störst och den som hörs mest ;-) Akira tackar dock aldrig nej till en stund i famnen, och verkar vara väldigt kontaktsökande, precis som sin mor. Otroligt vackra ögon har hon också, återigen, precis som sin mor :-) 

 Quinn - 1500 gram

COCKER DELIGHT'S I WANT TO BREAK FREE
Tingad 

Quinn, vår lilla prinsessa, är inte bara bedårande vacker, utan också väldigt sällskapssjuk. Quinns favoritplats i världen är i någon av våra famnar, där hon får bli ompysslad. Hon har också en hel del bus i sig, och visar detta genom att bita i våra näsor, hår eller i systrarnas små öron :-)

 Abbey - 1675 gram

COCKER DELIGHT'S DON'T STOP ME NOW 
Till salu

Abbey är kullens mest färgstarka, och nyfikna. Abbey är först upp på morgonen, och sist "i säng" på kvällen. Hon är den som är snabbast framme av sina syrror, och hänger ständigt på "valplåde-kanten" i nya försök att klättra ut. Abbey är otroligt busig, och drar sig ALDRIG från lek med syskonen, gosedjuren, eller med oss tvåbenta. Det blir inte så mycket sömn i lådan, när Abbey är i närheten ;-) 


 Aquell - 1450 gram

COCKER DELIGHT'S A KIND OF MAGIC
Till salu

Aquell är vår lilla ögonsten. Hon är minst i kullen och har mycket personlighet. Hon älskar att ligga nära, nära, och tar gärna en tupplur hos oss tvåbenta. Aquell ligger helst på rygg, och man får då chansen att njuta av hennes skönhet på riktigt. Hon har vackra, blå ögon och hennes ansikte ger ett väldigt feminint intryck. En riktig skönhet med andra ord!


Abbey klättrar

Quinn och Akira myser

Matdags!

Allra sötaste Aquell


Akira "tittar ut" 


EN HÖG MED GULDKLIMPAR <3








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar