fredag 7 mars 2014

Flyttdags för Abbey

Så var dagen här då valp nummer två, Abbey, ska flytta hemifrån. Ikväll kommer Mats och Katarina för att hämta sin efterlängtade valp. 

En alldeles nyfödd liten Abbey <3

 Sheila har från första stund tagit så väl hand om sina små, i början lämnade hon de aldrig ur sikte <3 Här ger hon sin Abbey en puss på nosen!

Abbey gillade att bli kliad på magen redan som liten bebis :-)

Lärde sig vinka gjorde hon redan vid fyra veckors ålder ;-)

Abbey har länge varit en favorit hos många, särskilt hos barn <3

Första gången utomhus, väldigt spännande tyckte Abbey :-) Idag får man kämpa för att få henne tillbaka in igen!

Abbey tycker mycket om att busa med mamsen 

Den röda faran ;-)

Världens vackraste cocker-röding <3

Det är återigen med glädjeblandad sorg som vi säljer valp nummer två. Abbey kommer att få flytta till ett par som haft två cockrar tidigare, och som kommer att ägna henne mycket tid. Abbey kommer tillochmed möjligtvis få träna jakt när hon blir större. Det skulle garanterat passat Abbey-energiknippe som handen i handsken!
Abbey är, liksom sina systrar, en helt fantastisk cocker spaniel. Hon är otroligt framåt, busig, gosig, glad och livlig. Hon är alltid först fram när det kommer någon, och blir alltid lika lycklig när hon får bli ompysslad. 
Abbey har enda sedan födseln känt trygghet hos oss, och somnar hellre i mitt knä än någon annanstans. Som vi kommer sakna denna underbara valp <3

Vi är säkra på att Abbey kommer att få det riktigt bra med Mats och Katarina. Vi önskar er, och Abbey, en riktigt bra start på era nya liv <3



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar