onsdag 11 december 2013

7 veckors dräktighet

Godkväll på er i vinterkylan!


I måndags var vi hos veterinären för röntgen. Sheila var superduktig, både när hon skulle ligga på sidan och rygg. Tyvärr var valparnas skelett inte tillräckligt utvecklade  för att ses på röntgen, så man såg inte mycket bättre än förra gången.
Sheila hade iallafall inga problem med att gå till veterinären, hon vet hur man ska göra för att få godis. Massor med beröm fick hon, i form av "hon kommer få de sötaste valparna" och "vilken söt liten tjockis".

Igår var en stor dag för oss, vi skulle äntligen packa våra grejer och flytta in i vår nya lya nere i Smygehuk. Efter flera timmars packande, först hos mig och sedan hos Henrik, så var hela min bil fullproppad till MAX.

Nu är det mesta iordning och uppackat, och vi är såå nöjda. Mysfaktorn i vårt lilla rum (ca 30-35 kvm) är på 100% tack vare julpynt och massor av doftljus. 

Vad tycker då Sheila? Sheila är hur glad som helst, hon bara sover, lunkar runt, tigger och sover. När hon inte gör det så är vi ute och går mysiga promenader, vyerna och promenadstigarna här är helt fantastiska! Hur underbart är det inte att gå utanför dörren på morgonkvisten och kunna se både havet och den vackra lilla fyren alldeles nedanför?
En sak är säker: här kommer vi och valparna trivas alldeles utmärkt i vinter!

Igår passerade Sheila vecka nummer 7 av sin dräktighet och hon är väldans tjock. Hon lunkar runt i sin egen lilla värld och bryr sig inte mycket om annat än mat (helst något från bordet)  och mys. Myser gör hon från morgon till kväll <3 

Bröstomfång: 61 cm (+ 2 cm) 
Buk: 66 cm (+4 cm)
Vikt: 13,6 

En illustration på våra dagar kommer imorgon, håll ut ;-)

Ha en mysig kväll!
Sanna, Sheila & Henrik 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar