söndag 9 februari 2014

6-veckorsbilder

Idag kom min mamma, låtsaspappa, Kristian och bror, Christopher på besök. Detta kom väl till pass då Kristian, som har en superbra kamera, gärna ställde upp som veckobilds-fotograf! TACK så hemskt mycket för alla fina bilder <3


COCKER DELIGHT'S I WANT TO BREAK FREE
Quinn 2400 gram - Kommer att heta Frida i sin nya, norska familj
Quinn var Sheilas först födda valp, när hon föddes så var hon nästan vit, med enstaka mörka fläckar på kroppen. Vi var redan då lite konfunderade över om Quinn verkligen var en Orange Roan, eller om hon var en Golden (kallas numera Gyllene hos SKK). 
Vi är nu, efter att färgen jämnat ut sig allt mer, helt säkra på att lilla Quinn faktiskt är av färgen Gyllene. Gyllene är en "ljus version" av rött, med lite ljusare pigment, detta kan ni se på hennes rosa nos bland annat. Quinn är väldigt unik, och har speciella, grönblå ögon, som man bara drunknar i :) 

COCKER DELIGHT'S A KIND OF MAGIC
Aquell 2300 gram - Till salu
Vackra, busiga, söta Aquell. Vår lilla nalle, som gärna ligger på rygg i knät för att bli kliad på magen eller bakom örat. Precis som sina systrar, så älskar Aquell närhet. När man kramas med en myssugen Aquell, så tar det ingen lång stund innan hon somnat intill ens öra. 

COCKER DELIGHT'S DON'T STOP ME NOW
Abbey 2625 gram - Till salu
Ni som följt våra valpar ett tag, vet nog att Abbey tar priset som kullens yrväder. Hon är tjejen som alltid är först fram när man sätter sig i valplådan, och alltid sist in när vi varit ute. Abbey är dock inte alltid en busunge, hon är också väldigt mysig och tillgiven. Ibland kan hon sitta i flera minuter och bara titta på en med sina, stora vackra Sheila-ögon. En liten filosof som tänker innan hon handlar, det är våran Abbey. 

COCKER DELIGHT'S SHOW MUST GO ON
Akira 2575 gram - Till salu
Det är inte mycket som skiljer sig mellan Akira och mamma Sheila som liten valp. De har för det första samma vita slips på bröstet, samma enorma, runda ögon och blick, samt viljan att ta kontakt. Akira är ofta den man får ögonkontakt med fortast när man går förbi lådan, och det är nästan som att spolas tillbaka i tiden när Sheila var lika liten. För övrigt så är Akira väldigt busig, och tar gärna för sig när det leks med syskonen. Helst vill hon vara överst :) 

Som jag skrivit innan så är Sheila en otroligt omtänksam mamma. Var gång jag ger henne ett ben eller en dentastix, så tar det inte många sekunder innan hon gett bort det till sina valpar. Då lägger hon sig bredvid och bevakar när valparna tuggar för glatta livet. En annan sak som Sheila har en tendens till att göra, är att välja valparnas leksaker. Hon bär in och ut olika leksaker, som hon tycker passar inne hos valparna :) Ibland är det tomma toarullar, och ibland en och annan pipleksak som hon upptäckt under sängen. Vilken curling-morsa va?!

Var gång det vankas mat så är Sheila där och "städar" upp efter de små 


Akira mätt och belåten :)

Quinn och Akira leker

Ögonen <3

Vackra Quinn

Aquell och Quinn

Min brorsa Krille med Abbey

Quinn, Abbey och Akira i mitt knä 

Quinn är gaaaalen!

Abbey med en strumpa i munnen :)

Abbey med en ny strumpa :)


Fina Akira 

Den gosiga nallebjörnen, Quinn


Bus-Abbey, eller Babby som jag brukar kalla henne ;)


Akira har fått syn på något intressant

Söta Aquell


Quinn får sina "åskådare" att smälta 

Den framtida Norge-bon :)

Världens goaste tös, Sheila!

Med sitt dentastix 


Såhär såg det ut när gästerna hade gått :) -Akira

Zzzzzzzz Quinn 

...Fler, härliga bilder kommer imorgon!

En trevlig kväll önskar vi på
KENNEL COCKER DELIGHT 


















2 kommentarer:

  1. Ljuvliga bilder!! Vad dom växer och blir små egna individer, och vilka härliga "ansiktsuttryck" dom har!
    Jag döööör så underbara dom är och jag skulle gett vad som helst för att kunna köpa en av dom som är till salu - eller näe, jag skulle gärna köpa alla tre (eller alla fyra om nu inte Quinn/Frida skulle gett sig iväg till Norge)! Inte går det att välja ut EN av dessa små praliner.
    Ha det så bra!

    SvaraRadera